Thursday 2 April 2015

In 4 stappen naar de perfecte feestzaal


Bent u van plan een speciale gebeurtenis of een borrel voor uw gezin of uw vrienden te organiseren? Een dergelijke bijeenkomst is vaak een van de weinige momenten waarop u de kans heeft om met zijn allen bij elkaar te zijn. Daarom is het ook zo belangrijk deze gelegenheid zo onvergetelijk mogelijk te maken. Door een gezellige feestzaal Antwerpen te boeken, kunt u uw familie en vrienden verwelkomen met een heerlijke borrel. Zo staat de verborgen feestzaal de Colvenier bijvoorbeeld vooral bekend om zijn uitstekende service en bijzondere ambiance.
 
Maar hoe vindt u nu de perfecte feestzaal voor al uw bijeenkomsten?
 
1. Thema van het evenement
 
Ten eerste is het belangrijk dat u een feestzaal boekt die qua thema past bij het geplande evenement. Is het een informele samenkomst, of nodigt u ook collega's, en wellicht zelfs uw baas uit? Gaat het om een huwelijk of om een borrel? Of bent u op zoek naar een geschikte zaal om een aperitiefje te nuttigen? Voor bijvoorbeeld een huwelijk zou een mooie ballroom de perfecte keuze zijn, terwijl een knusse wijnkelder eerder geschikt is voor een traditionele borrel. Daarom dient u een feestzaal te vinden die past bij wat u voor ogen heeft.
 
2. Datum van het evenement
 
Staat uw bijeenkomst al vast in de planning, kies dan een geschikte datum en zorg ervoor dat u de feestzaal ruim van te voren boekt. Zulke zalen zijn namelijk al vaak volgeboekt, als u pas een week van te voren een reservatie wilt maken. Des te vroeger, des te beter dus!
 
3. Locatie
 
Wilt u een feest organiseren, dan is de locatie uiteraard een belangrijke factor. De locatie moet gemakkelijk toegankelijk en handig zijn voor alle gasten. Bijvoorbeeld, als de meerderheid van de gasten uit het buitenland komt, dan is het geen slecht idee om een feestzaal gelegen in de buurt van de luchthaven te boeken. Een stadsfeestzaal in Antwerpen is vaak ook een ideale oplossing, omdat deze centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken is.
 
4. Evalueer de prijzen en diensten
 
Een goedkope feestzaal in Antwerpen is natuurlijk een aantrekkelijke keuze. Prijs is echter niet de belangrijkste factor waar u rekening mee dient te houden. Voordat u een definitieve keuze maakt, is het verstandig om eerst alle diensten te evalueren. Hiervoor is het weer nodig om terug te komen op punt 1: het doel van de bijeenkomst. Vaak wilt u tijdens een feest ook een diner organiseren. Voor een uitgebreid buffet betaalt u uiteraard meer dan enkele koude en warme hapjes.
 
Bij Feestzaal de Colvenier heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om uit verschillende themazalen te kiezen, zodat u altijd iets vindt wat bij uw behoeften aansluit. Daarnaast kunt u ook een luxe aperitiefje nuttigen tezamen met uw gasten in een verborgen wijnkelder. Zo maakt u van uw bijeenkomst of feest pas echt een onvergetelijke belevenis! Heeft u speciale wensen, dan biedt deze feestlocatie tevens een feest op maat. Ideaal voor huwelijken, verjaardagen, jubilea of andere bijzondere momenten waar u graag samen met vrienden en familie van wenst te genieten!

No comments:

Post a Comment